Om os

Pre-Seed Innovation er et innovationsmiljø belliggende ved DTU i Lyngby. Innovationsmiljøer investerer risikovillig kapital og assisterer dygtige entreprenører på vegne af staten. Vi kan indskyde op til 6 millioner kr. pr. virksomhed og indskud sker i form af ejerkapital. Vi investerer gerne i samarbejde med business angels, venture kapital eller andre typer af risikovillig kapital.

Pre-Seed Innovation blev etableret i 2009 som en fusion af de to innovationsmiljøer DTU Innovation og Symbion. Innovationsmiljøet hed tidligere DTU Symbion Innovation, men skiftede i sommeren 2014 navn til Pre-Seed Innovation. Vi er idag ejet af DTU og har et tæt partnerskab med forskerparken Symbion. Vi samarbejder med alle danske forskningsinstitutioner.

Vi har et strategisk samarbejde med venture kapital virksomheden SEED Capital. Samarbejdet indebærer, at Pre-Seed Innovation investerer i virksomheder med offentlige støttemidler i de helt tidlige faser, og at SEED Capital efterfølgende investerer privat venture kapital i de virksomheder, som opnår de bedste resultater. Læs mere om SEED Capital, vores virksomheder og vores medarbejdere på www.seedcapital.dk.