Ulla Brockenhuus-Schack, Administrerende Direktør

Managing Partner i SEED Capital. Ulla har mere end 20 års erfaring med innovation og forretningsudvikling i både etablerede virksomheder som Egmont og Mckinsey samt i opstartsvirksomheder som spiludvikler IO Interactive and web butikken Harburi. Hun har et omfattende netværk indenfor venture kapital branchen, mediebranchen og det politiske liv.

 

Jørgen Lindegaard, Bestyrelsesformand

Jørgen har mere end 30 års erfaring i toppen af dansk erhvervsliv. Han har en fortid som topchef i GN Store Nord, SAS og senest ISS, som han forlod i 2010 for, i stedet, at indtræde i en række bestyrelser såsom Scania Danmark, IT-Universitetet i København, Zealand Pharma og AVT Business School.


Marianne Thellersen, Bestyrelsesmedlem

Koncerndirektør for Innovation og Entrepreneurskab på DTU. Marianne Thellersen har omfattende erfaring fra erhvervslivet, og har tidligere været chef for Marketing og Business Development i Novozymes. Hun sidder i dag i en række bestyrelser i bl.a. COBIS, IPU og CAT-fonden. Hun tiltræder desuden som bestyrelsesmedlem i Medicon Valley Alliance i maj 2013.

Jørgen Honoré, Bestyrelsesmedlem

Direktør på Københavns Universitet og i bestyrelsen for blandt andet Scion DTU og Symbion. Jørgen Honore har tidligere været direktør for DTU og har siddet i bestyrelsen for Bioneer A/S og PBH A/S.


Søren Knud Carlsen, Bestyrelsesmedlem

Managing Partner i venture kapital virksomhederne Novo Ventures og Novo Seeds samt bestyrelsesformand i Dansk Biotek. Han sidder i bestyrelsen for 7TM Pharma, PTC Therapeutics og Santaris Pharma. Søren Carlsen har tidligere været Corporate Vice President og Chief Science Officer for enzymdivisionen af Novo Nordisk. Han har også tidligere siddet i bestyrelsen for Arpida, Combio og Symphogen.